Hvalpe

 Lørdag d. 17 juni - 2017 fødte Chiva 5 dejlige sunde hvalpe. 2 tæver og 3 hanner. Fødslen gik virkeligt fint og gnidningsløst. Og mor samt hvalpe har det rigtigt fint.

Foto herover: Et billede af mor og hvalpe. Hvalpene er knap en dag gamle her og sutter ivrigt hos den stolte mor. Chiva - Hekilas Fower Fame - er en meget omsorgsfuld mor og nusser kærligt om sit afkom.

Faderen til det flotte kuld hvalpe er - Mainet's Melvis The Magic One.


Billeder herunder: Hvalpene er nu 5 uger gamle og godt på vej. Friske, sunde og med fuldt mod på livet. Ikke til stå for. Alle hvalpe er afsat indenfor de første uger til nogle skønne mennesker der næsten ikke kan vente og det er jo dejligt. De næste uger skal der hygges og nusses om dem så de kan få en god balast med i bagagen.


   

 


Hvalpene har fået dejlige hjem alle sammen.

De er nu 1/2 år gamle stort tillykke.


Juli - 2018.


Hvalpene er nu 1 år gamle. Vi var alle samlet til hvalpedagen og havde en god og hyggelig dag i fint vejr.


.


  20. september 2018:

De helt nyfødte hvalpe og den stolte mor lige efter den dejlige begivenhed. Chiva er en meget omsorgsfuld moder.

24. september 2018:

4 dage gamle er hvalpene nu.

Dagene går mest med at sove og sutte så de kan få noget balast at stå imod med.

Skønne er de!

3. oktober 2018:

De 5 dejlige hvalpe putter sig sammen. Så har de det skønt. Her er de blot 14 dage gamle og har lige fået øjne. Og det går fint fremad med dem. Der soves og drømmes. Et dejligt kuld hvalpe.

12.oktober 2018:

Kun 3 uger gamle og godt på vej. Flotte og nuttede.

31.oktober 2018: Billederne herunder!

Hvalpene er nu 6 uger gamle. Og i fin stand . Herlige, fulde af spilopper og legesyge. Intet er mere skønt end en lille hundehvalp. Lige til en lille krammer.

23. november 2018 - alle hvalpe afsat:


Fem dejlige hvalpe.

Utroligt hvad der sker på så kort tid . Hver hvalp har sit eget udtryk, temperament og "personlighed".


De er her 9 - 10 uger og alle er afsat til nye gode hjem, der helt sikkert passer godt på det nye familiemedlem. God vind til de skønne shetland sheepdogs hvalpe og de heldige familier.

8. December 2019! Chiva har fået hvalpe!

December 2019:

Denne gang blev det desværre bare til 2 dejlige hvalpe.

Men et lige stort vidunder er det alligevel hver gang nye hvalpe kommer til verden. Mere om nogle dage når det hele har lagt sig lidt.

29. Januar - 2020

2  skønne og lækre hvalpe - en han og en tæve! Nu klar til at komme videre til nye familier. Utroligt hvilken udvikling de dejlige hvalpe tager på de få uger når man sammenligner med billederne fra d.8.december. God vind til de nye familier og hvalpe. 23 marts 2021 - Checillie har fået hvalpe!

Checillie har fået hvalpe!

Her er et billede af de kun 3 dage gamle små vidundere.

Meget skønne og med vidt forskellige tegninger og farvesætninger.

Det er 3 drenge og de har det rigtigt fint. Den første tid går mest med at sove og spise og det går fint som det kan ses på billedet.

Checillie er en omsorgsfuld mor og de har allerede taget på i de første dage.

Mere info ved en senere lejlighed når de har fået lidt flere dage på bagen.

Her er de så - de 3 drenge - 8 uger gamle!

De 3 skønne drenge. Hvor er de herlige og vidt forskellige både i farvesætninger og temperament. Og ja - som tidligere nævnt her på siden - der sker meget i løbet af 8 uger. Fulde af krudt og narrestreger. Dejligt bløde og lige til at give en lille nusser. Alle 3 hvalpe er afsat og klar til at komme til gode nye ejere og hjem.